چگونگی صدور قرار تأمین خواسته در شوراهای حل اختلاف

ساخت وبلاگ

بسمه تعالی

لطفا جهت مشاوره و اطلاع از شرایط اجاره سند ملکی و تامین وثیقه برای زندانی (ترهین و رهن در دادگاه و دادسرا) و سند اجاره ای برای وثیقه ضمانت تعهدات در موسسات و شرکتهای معتبر   و روال انجام کار و اخذ آخرین و ارزانترین قیمت انجام کار با شماره های زیر تماس حاصل نمایید:

021-56692012

09220562433

چگونگی صدور قرار تامین خواسته در شوراهای حل اختلاف

تامین در لغت به معنی حفظ کردن و ایمن کردن می باشد و در اصلاح حقوقی عبارت است از حفظ کردن و در اهمیت قراردادن خواسته. بدین معنا که مدعی با بازداشت خواسته سعی در حفظ آن از مسئولیت های احتمالی مدعی علیه در ارتباط با جابجایی یا مخفی نمودن و انتقال ان می نماید . بنابراین تامین عبارت است از توقیف اموال اعم از منقول یا غیرمنقول

بنابراین پس از بررسی موضوع در شورا و صدور حکم به نفع خواهان استیفای حقوق وی از اموال خوانده امکان پذیر می باشد. به عبارت دیگر تامین خواسته یک اقدام احتیاطی در جهت جلوگیری از اتلاف و حیف و میل و انتقال اموال مدیون برای فرار از پرداخت دین است .

ترتیب درخواست تامین خواسته از شورا:

صدور قرار تأمین توسط شورای حل اختلاف مستلزم درخواست خواهان از شورایی است که صلاحیت رسیدگی به اصل دعوا را دارا می باشد.

این شرط در صدر ماده 108 قانون آئین دادرسی مدنی صریحاً مورد اشاره واقع شد . بنابراین علاوه بر سایر شرایط پیش بینی شده در ماده 108 خواهان نیز می بایست تقاضای صدور قرار نموده باشد تا شورا بتواند با بررسی سایر جوانب مبادرت به صدور قرار امین خواسته نماید.

زمان طرح درخواست و اشکال مختلف آن در صدر ماده 108 آمده است که ممکن است پیش از تقدیم دادخواست یا ضمن دادخواست راجع به اصل دعوا و یا در جریان دادرسی و یا تا پیش از صدور حکم قطعی باشد. بنابراین قانونگذار درخواست تامین خواسته را تا وقتی که حکم قطعی صادر نشده مجاز دانسته است . در تنظیم درخواست تامین خواسته باید نام و نام خانوادگی و اقامتگاه خواهان و خوانده و خواسته ای که باید تامین شود همچنین از سمت درخواست کننده و جهاتی که خواهان خود را ذی نفع میداند و دلایل و جهاتی که باعث تقدیم درخواست به شورا شده است را قید کند و در صورت عدم قید موارد فوق ، درخواست فوراً توسط شورا رد می شود.

پس از وصول درخواست تامین خواسته، شورا درخواست را بررسی و در موارد ذیل مکلف به قبول تامین خواسته می باشد.

1) دعوا مستند به سند رسمی باشد.

2) خواسته در معرض تضییع و تفریط باشد.

3) خواهان قبلاً خساراتی را که ممکن است بای تامین خواسته به خوانده وارد شودن نقداً در صندوق دادگستری بسپارد.

4) در سایر مواردی که دادگاه به موجب قانون خاص مکلف به قبول درخواست تأمین است.(قانون تجارت)

ارائه خدمات شیشه - آیینه- کنسول| پخش آیینه با طرح های شکیل| طراحی دکوراسیون داخلی و نصب آینه دیواری...
ما را در سایت ارائه خدمات شیشه - آیینه- کنسول| پخش آیینه با طرح های شکیل| طراحی دکوراسیون داخلی و نصب آینه دیواری دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sanad10 بازدید : 173 تاريخ : پنجشنبه 19 ارديبهشت 1398 ساعت: 3:28